Onko vesijuoksu lajina vieras tai mielestäsi tylsä? Tuntuuko, ettei se oikein edes käy liikunnasta? Anna Energiabuusterin kääntää ajatuksesi!

 

Vesijuoksu on nivelystävällinen, tehokas liikuntamuoto, joka kehittää kestävyyskuntoa ja laittaa myös lihakset töihin. Kun vesijuoksun päälle huhkii altaassa vielä lihaskuntoliikkeitä veden vastusta hyödyntäen, on hienvirtaus taattua! Vesijuoksu sopii hyvin kaiken ikäisille ja kuntoisille, myös esim. leikkausten jälkeen kuntoutumiseen vesijuoksu on turvallinen ja tehokas liikuntamuoto.

 

Energiabuusteri tarjoaa vesijuoksuvalmennusta ja vesitreeniohjausta erilaisin palvelukokonaisuuksin, katso alta palvelupaketit hintoineen!

 

PALVELUPAKETIT JA HINNASTO

Vesijuoksutekniikka

Yksi 45 minuutin tapaaminen, jossa käydään läpi perusvesijuoksutekniikka sekä muutamia erikoistekniikoita.

Hinta yhdeltä: 80 €

Hinta kahdelta: 70 €/osallistuja

Hinta kolmelta: 55 €/osallistuja

 

Vesijuoksutekniikka+henkilökohtainen vesijuoksuohjelma omiin tavoitteisiin pohjautuen

Kaksi 45 minuutin tapaamista, jossa käydään läpi perusvesijuoksutekniikka sekä muutamia erikoistekniikoita. Lisäksi saat kirjallisen (sähköisen) henkilökohtaisen vesijuoksuohjelman, pohjautuen asiakkaan omiin tavoitteisiin, jota noudattaa seuraavat 2 kk. Jos tulette pareittain tai pienryhmässä, saatte kaikki saman ohjelman, jonka mukaan jatkatte juoksutreenejä yhdessä tai erikseen.

 

Hinta yhdeltä: 150 €

Hinta kahdelta (samalla kuntotasolla olevalta): 110 €/osallistuja

Hinta kolmelta (samalla kuntotasolla olevalta): 80 €/osallistuja

 

Vesijuoksuohjelman päivitys

Yksi 45 minuutin tapaaminen, jossa päivitetään Energiabuusterin tekemä, henkilökohtainen vesijuoksuohjelmasi uuteen kirjalliseen ohjelmaan, jonka avulla saat taas jatkettua vesijuoksuharrastusta kuntoa kehittäen.

 

Hinta yhdeltä: 70 €

Hinta kahdelta: 50 €/osallistuja

Hinta kolmelta: 35 €/osallistuja

 

Vesitreeniohjelma (lihaskunto)

Kaksi 60 minuutin tapaamista, jossa suunnitellaan henkilökohtainen lihaskunto-ohjelma vedessä tehtäväksi asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Ensimmäisellä tapaamisella käydään lihaskuntoliikkeet läpi ja suunnitellaan ohjelma, toisella tapaamisella käydään läpi itse ohjelma ja varmistetaan, että asiakas pystyy jatkamaan harjoittelua ohjelman avulla itsenäisesti. Ohjelma suunnitellaan 2 kk ajalle. Jos tulette pareittain tai pienryhmässä, saatte kaikki saman ohjelman, jonka mukaan jatkatte treenejä, yhdessä tai erikseen. 

Hinta yhdeltä: 190 €

Hinta kahdelta: 170 €/osallistuja

Hinta kolmelta: 155 €/osallistuja