Uimaopetus verkossa

Alkeisuimareille järjestetään kesän aikana 3 eri uimaopetusryhmää. Kaikissa näissä ryhmissä uimaopetus tulee tapahtumaan verkon, tarkemmin sanottuna Zoom-ohjelman kautta.

 

KENELLE SOPII: lapsille, ketkä ovat jo valmiiksi rohkeita vedessä puuhastelijoita. Jos lapsesi on vedessä arka tai selvästi pelkää vettä, suosittelen ehdottomasti yksilöllistä uimaopetusta! 

Kurssin aikana harjoitellaan kasvojen veteenlaittoa, oikean uintiasennon ottamista, vedessä liukumista, kellumista ja uinnin alkeita (sekä selällään että vatsallaan).

HYÖTY: Lapsi oppii uinnin alkeita, minkä kautta on hyvä lähteä kehittämään uimataitoa. Aikuinen oppii taitoja, joilla pystyy tukemaan jatkossakin lapsen uimaanopettelua. Mahdollisesti aikuinen oppii myös asioita, joilla voi parantaa omaa uimataitoaan.

 

Käytännössä opetus toimii niin, että saat jokaiseen opetuspäivään Zoom-ohjelman linkin ja sovittuna aikana tulet linkin kautta videopuheluun, jossa minä, Linda Saari opetan uinnin alkeita. Uimaopetuksesta on kokemusta jo 8 vuoden ajan.

Voit tehdä päivän harjoitukset kuivaharjoitteluna missä tahansa oletkin tai voit kokeilla niitä jo opetustuokion aikana vedessä. Jos teet kuivaharjoitteluna, suosittelen, että menet varsinaisen opetustuokion jälkeen mahdollisimman nopeasti testaamaan opittuja asioita veteen, jotta pääset käytännössä niitä testaamaan ja oppi menee perille. 

HUOM! Lapsi tarvitsee ainakin ensimmäisillä kerroilla opetustuokioihin aikuisen, joka auttaa lasta pääsemään oikeisiin uintiasentoihin, tsemppaa ja tarkkailee tiettyjä asioita pikku vesipedon polskiessa. Apuri tarvitaan myös siinä tilanteessa, vaikka opetustuokion aikana tehtäisi vain kuivaharjoittelua. Videopuheluiden aikana selkeitä ja yksinkertaisia ohjeita saavat sekä itse uimaoppilas että vanhempi (tai kuka sitten toimiikaan lapsen apurina). Suosittelen ehdottomasti sitä, että apurina toimii aikuinen!

Uimaopetus koostuu viidestä 30min pituisesta opetustuokiosta videopuhelun välityksellä. Yhteen ryhmään mahtuu max 100 osallistujaa. Jokaisen videopuhelun jälkeen saat tallenteen kyseisestä opetustuokiosta ja sinulla on pääsyoikeus videotallenteeseen 7 päivän ajan. 

Kun uimaopetusryhmä on käynnissä, osallistujilla on päivittäinen sähköpostituki.

 

RYHMÄT:

1. Ryhmä ma 29.6. - pe 3.7. klo 17.15-17.45

2. Ryhmä ma 6.- pe 10.7. klo 17.15-17.45

3. Ryhmä ma 13.- pe 17.7. klo 17.15-17.45

Ilmoittautumaan pääset siten, että vie hiiri yllä olevista ryhmistä sen päälle, johon haluat ilmoittautua mukaan ja klikkaa kyseistä ryhmää. Siirryt automaattisesti sen ryhmän ilmoittautumissivulle.

 

HINTA:

39€

 

Olitpa kotona, mökillä tai lomailemassa - nyt voit osallistua alkeisuimakouluun!

 

Tervetuloa mukaan!

 

Jos lapsi on uimaopetuksen aikana vedessä harjoittelemassa, vanhempi tai muu aikuinen on vastuussa lapsen turvallisuudesta. Sekä uimaoppilas että hänen apurinsa ovat vastuussa siitä, että opetustuokioilla opetetut asiat opitaan.