Uimaopetus verkossa

 

Alkeisuimareille järjestetään syyskauden aikana 4 eri uimaopetusryhmää. Kaikissa näissä ryhmissä uimaopetus tapahtuu opetusvideoiden kautta.

 

KENELLE SOPII: lapsille, ketkä ovat jo valmiiksi rohkeita vedessä puuhastelijoita. Jos lapsesi on vedessä arka tai selvästi pelkää vettä, suosittelen ehdottomasti yksilöllistä uimaopetusta! 

Kurssin aikana harjoitellaan kasvojen veteenlaittoa, oikean uintiasennon ottamista, vedessä liukumista, kellumista ja uinnin alkeita (sekä selällään että vatsallaan).

HYÖTY: Lapsi oppii uinnin alkeita, minkä kautta on hyvä lähteä kehittämään uimataitoa lisää. Aikuinen oppii taitoja, joilla pystyy tukemaan jatkossakin lapsen uimaanopettelua. Mahdollisesti aikuinen oppii myös asioita, joilla voi parantaa omaa uimataitoaan. Et myöskään ole sidottu mihinkään aikatauluihin, kun osallistut uimaopetukseen verkossa - voit harjoitella juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

 

Käytännössä opetus toimii niin, että saat jokaisena opetuspäivänä linkin kyseisen päivän opetusvideoon, joka on ennalta kuvattu. Opettajana jokaisessa opetusvideossa toimin minä, Linda Saari. Uimaopetuksesta on kokemusta jo 8 vuoden ajan.

Voit tehdä päivän harjoitukset kuivaharjoitteluna missä tahansa oletkin tai voit kokeilla niitä jo opetustuokion aikana vedessä, mikäli allastila on lähettyvilläsi. Jos teet kuivaharjoitteluna, suosittelen, että menet varsinaisen opetustuokion jälkeen mahdollisimman nopeasti testaamaan opittuja asioita veteen, jotta pääset käytännössä niitä testaamaan. Tällöin opeteltavat asiat sisäistää parhaiten. 

HUOM! Lapsi tarvitsee ainakin ensimmäisillä kerroilla opetustuokioihin aikuisen, joka auttaa lasta pääsemään oikeisiin uintiasentoihin, tsemppaa ja tarkkailee tiettyjä asioita pikku vesipedon polskiessa. Apuri tarvitaan myös siinä tilanteessa, vaikka opetustuokion aikana tehtäisi vain kuivaharjoittelua. Videopuheluiden aikana selkeitä ja yksinkertaisia ohjeita saavat sekä itse uimaoppilas että vanhempi (tai kuka sitten toimiikaan lapsen apurina). Ehdoton suositus on se, että apurina toimii aikuinen!

Uimaopetus koostuu viidestä 30min pituisesta opetustuokiosta opetusvideoiden avulla. Opetusvideot ovat kuvattu ennalta uimahallissa, millä taataan se, että sekä uimaoppilas että apuri saavat erittäin selkeät ohjeet jokaiseen kurssilla harjoiteltavaan harjoitukseen. Kurssin ollessa käynnissä, saat joka päivä klo 17.00 linkin kyseisen päivän opetusvideoon ja sinulla on pääsyoikeus videotallenteeseen 14 päivän ajan. Kun uimaopetusryhmä on käynnissä, osallistujilla on myös päivittäinen sähköpostituki, jotta voit kysyä, jos jokin asia jäi epäselväksi tai tuntui jostain syystä hankalalta toteuttaa.

 

RYHMÄT:

1. ryhmä ma 12.- pe 16.10. klo 17.00-17.30

2. ryhmä ma 26.- pe 30.10. klo 17.00-17.30

3. ryhmä ma 9.- pe 13.11. klo 17.00-17.30

4. ryhmä ma 23.- pe 27.11. klo 17.00-17.30

Ilmoittautumaan pääset siten, että vie hiiri yllä olevista ryhmistä sen päälle, johon haluat ilmoittautua mukaan ja klikkaa kyseistä ryhmää. Siirryt automaattisesti sen ryhmän ilmoittautumissivulle.

 

HINTA:

39€

 

Olitpa kotona, lomailemassa - missä tahansa - nyt voit osallistua alkeisuimakouluun!

 

Tervetuloa mukaan!

 

Jos lapsi on uimaopetuksen aikana vedessä harjoittelemassa, vanhempi tai muu aikuinen on vastuussa lapsen turvallisuudesta. Sekä uimaoppilas että hänen apurinsa ovat vastuussa siitä, että opetustuokioilla opetetut asiat opitaan.