Maksaminen ja maksuehdot

Käytämme verkkokaupassa Show Up Kauppapaikkaa ja maksamisessa OP Maksupalvelua. Tutustu OP Maksupalvelun maksuehtoihin tästä.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Tuotteiden hinnat ja arvonlisävero

Tuotteiden kappalekohtaiset hinnat löytyvät tuotteen sivulta. Verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat pääasiassa koulutuksia sekä kursseja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron jos ei muuta mainita.

Toimitusehdot

Energiabuusterin tuotteet ovat pääasiassa kursseja sekä koulutuksia. Sähköiset kurssit ja niiden käyttöoikeudet toimitetaan automaatisesti maksun jälkeen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen sekä Energiabuusteri.fi -verkkopalveluun.

Tilauksen peruminen

Voit perua tilauksesi olemalla meihin sähköpostitse yhteydessä. Tilauksen peruminen on mahdollista ennen kurssin tai koulutuksen alkamista ja lääkärin todistuksella kurssin tai koulutuksen alkamisen jälkeen. Voit lukea lisää koulutus- ja kurssikohtaisista peruutusehdoista kurssin tai koulutuksen tilaussivulta. Muissa kuin kurssi- tai koulutustuotteissa palautusaika on normaali 14 päivää tilauksesta.