Harjoitushait

Paimion Solina
27.08.2021 - 22.10.2021, 8 kertaa
Ilmoittautuminen päättyy 23.08.2021 14:00 Paikkoja jäljellä 3 112.00 EUR, alv 24 %

Ei sähköistä ilmoittautumista

Tähän kurssiin ei ole sähköistä ilmoittautumista. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Harjoitushait (n. 7-9-vuotiaat, n. 10 metrin uimataito)


KENELLE? Uimakouluryhmä on tarkoitettu lapsille, ketkä omaavat jo n. 10 metrin uimataidon ja ovat rohkeita laittamaan kasvonsa veteen. Lapsen ei tarvitse olla juuri 7-9-vuotias, uimataito ja vesirohkeus ovat niitä ratkaisevia tekijöitä! Jos lapsi on vesipelkoinen tai muutoin arka, suosittelemme yksilöopetusta. Tästä voit kysellä lisää sähköpostitse minna.energiabuusteri@gmail.com.

Uimakoulun aikana lapsi pääsee oppimaan lisää uinnin maailmasta erilaisten pelien, leikkien ja harjoitusten avulla. Kurssin aikana harjoitellaan sukeltelua niin syvyys-, kuin pituussuunnassa, parannetaan uintiasentoa ja kehonhallintaa vedessä ja uidaan eri uintityylein, mm. myyräuintia ja selkäuintia. Kurssilla painotetaan vahvasti myös vesiturvallisuusasenteen parantamista. Uintiharjoittelu toteutetaan pääosin lastenaltaassa, mutta voimme myös vierailla isossa altaassa Harjoitushaiden kanssa. 

HYÖTY? Lapsi pääsee vahvistamaan uintitaitojaan myyrä- ja selkäuinnin saralla sekä sukeltelijana. Lisäksi lapsi oppii vesiturvallisuusasennetta ja käytännön asioita vesiturvallisuudesta. 

MISSÄ JA MILLOIN? Paimion Solinassa, perjantaisin 27.8.-22.10 (ei 1.10) klo. 18:00-18:45.

HUOM! Vanhemmat saattavat lapset puku- ja pesutilojen läpi allastilaan, jossa opettaja ottaa uimarit vastaan. Myös itsenäisesti pärjäävä lapsi voi tulla itsenäisesti peseydyttyään allastilaan odottamaan opettajaa. 

HINTA: 112 € (EI sisällä Solinan käyntimaksuja!) Laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT: minna.energiabuusteri@gmail.com


TERVETULOA POLSKIMAAN!

Käytössämme on FeelUp asiakaskortti- ja varausjärjestelmä. Tutustu järjestelmään paremmin osoitteessa https://showup.fi/feelup