Uimakoulu verkossa 2. Ryhmä

Verkkokurssi,
06.07.2020 - 10.07.2020, 5 kertaa
Ilmoittautuminen päättyy 05.07.2020 23:59 Paikkoja jäljellä 100 39.00 EUR, alv 24 %

Ei sähköistä ilmoittautumista

Tähän kurssiin ei ole sähköistä ilmoittautumista. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Uimaopetus verkossa 6.-10.7.


Ryhmän uimaopetus tulee tapahtumaan verkon, tarkemmin sanottuna Zoom-ohjelman kautta.


KENELLE SOPII: lapsille, ketkä ovat jo valmiiksi rohkeita vedessä puuhastelijoita. Jos lapsesi on vedessä arka tai selvästi pelkää vettä, suosittelen ehdottomasti yksilöllistä uimaopetusta! 

Kurssin aikana harjoitellaan kasvojen veteenlaittoa, oikean uintiasennon ottamista, vedessä liukumista, kellumista ja uinnin alkeita (sekä selällään että vatsallaan).

HYÖTY: Lapsi oppii uinnin alkeita, minkä kautta on hyvä lähteä kehittämään uimataitoa. Aikuinen oppii taitoja, joilla pystyy tukemaan jatkossakin lapsen uimaanopettelua. Mahdollisesti  aikuinen oppii myös asioita, joilla voi parantaa omaa uimataitoaan.


Käytännössä opetus toimii niin, että saat jokaiseen opetuspäivään Zoom-ohjelman linkin ja sovittuna aikana tulet linkin kautta videopuheluun, jossa minä, Linda Saari opetan uinnin alkeita. Uimaopetuksesta on kokemusta jo 8 vuoden ajan.

Voit tehdä päivän harjoitukset kuivaharjoitteluna missä tahansa oletkin tai voit kokeilla niitä jo opetustuokion aikana vedessä. Jos teet kuivaharjoitteluna, suosittelen, että menet varsinaisen opetustuokion jälkeen mahdollisimman nopeasti testaamaan opittuja asioita veteen, jotta pääset käytännössä niitä testaamaan ja oppi menee perille. 

HUOM! Lapsi tarvitsee ainakin ensimmäisillä kerroilla opetustuokioihin aikuisen, joka auttaa lasta pääsemään oikeisiin uintiasentoihin, tsemppaa ja tarkkailee tiettyjä asioita pikku vesipedon polskiessa. Apuri tarvitaan myös siinä tilanteessa, vaikka opetustuokion aikana tehtäisi vain kuivaharjoittelua. Videopuheluiden aikana selkeitä ja yksinkertaisia ohjeita saavat sekä itse uimaoppilas että vanhempi (tai kuka sitten toimiikaan lapsen apurina). Suosittelen ehdottomasti sitä, että apurina toimii aikuinen!

Uimaopetus koostuu viidestä 30min pituisesta opetustuokiosta videopuhelun välityksellä. Yhteen ryhmään mahtuu max 100 osallistujaa. Jokaisen videopuhelun jälkeen saat tallenteen kyseisestä opetustuokiosta ja sinulla on pääsyoikeus videotallenteeseen 7 päivän ajan. 

Kun uimaopetusryhmä on käynnissä, osallistujilla on päivittäinen sähköpostituki.


OPETUSAJAT:

Ma 6.7. klo 17.15-17.45

Ti 7.7. klo 17.15-17.45

Ke 8.7. klo 17.15.-17.45

To 9.7. klo 17.15-17.45

Pe 10.7. klo 17.15-17.45


 HINTA:

39€

 

Tervetuloa mukaan!


Jos lapsi on uimaopetuksen aikana vedessä harjoittelemassa, vanhempi tai muu aikuinen on vastuussa lapsen turvallisuudesta. Sekä uimaoppilas että hänen apurinsa ovat vastuussa siitä, että opetustuokioilla opetetut asiat opitaan.

Käytössämme on FeelUp asiakaskortti- ja varausjärjestelmä. Tutustu järjestelmään paremmin osoitteessa https://showup.fi/feelup