Alkeisuimaopetus verkossa

Verkkokurssi,
09.11.2020 - 13.11.2020, 5 kertaa
Ilmoittautuminen päättyy 09.11.2020 16:00 Paikkoja jäljellä 150 39.00 EUR, alv 24 %

Ei sähköistä ilmoittautumista

Tähän kurssiin ei ole sähköistä ilmoittautumista. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Alkeisuimaopetus verkossa 9.-13.11.


KENELLE SOPII: lapsille, ketkä ovat jo valmiiksi rohkeita vedessä puuhastelijoita. Jos lapsesi on vedessä arka tai selvästi pelkää vettä, suosittelen ehdottomasti yksilöllistä uimaopetusta! 

Kurssin aikana harjoitellaan kasvojen veteenlaittoa, oikean uintiasennon ottamista, vedessä liukumista, kellumista ja uinnin alkeita (sekä selällään että vatsallaan).

HYÖTY: Lapsi oppii uinnin alkeita, minkä kautta on hyvä lähteä kehittämään uimataitoa lisää. Aikuinen oppii taitoja, joilla pystyy tukemaan jatkossakin lapsen uimaanopettelua. Mahdollisesti aikuinen oppii myös asioita, joilla voi parantaa omaa uimataitoaan. Et myöskään ole sidottu mihinkään aikatauluihin, kun osallistut uimaopetukseen verkossa - voit harjoitella juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Opetus toimii niin, että saat jokaisena opetuspäivänä linkin kyseisen päivän opetusvideoon, joka on ennalta kuvattu. Opettajana jokaisessa opetusvideossa toimin minä, Linda Saari. Uimaopetuksesta on kokemusta jo 8 vuoden ajan.

Voit tehdä päivän harjoitukset kuivaharjoitteluna missä tahansa oletkin tai voit kokeilla niitä jo opetustuokion aikana vedessä, mikäli allastila on lähettyvilläsi. Jos teet kuivaharjoitteluna, suosittelen, että menet varsinaisen opetustuokion jälkeen mahdollisimman nopeasti testaamaan opittuja asioita veteen, jotta pääset käytännössä niitä testaamaan. Tällöin opeteltavat asiat sisäistää parhaiten. 

HUOM! Lapsi tarvitsee ainakin ensimmäisillä kerroilla opetustuokioihin aikuisen, joka auttaa lasta pääsemään oikeisiin uintiasentoihin, tsemppaa ja tarkkailee tiettyjä asioita pikku vesipedon polskiessa. Apuri tarvitaan myös siinä tilanteessa, vaikka opetustuokion aikana tehtäisi vain kuivaharjoittelua. Videopuheluiden aikana selkeitä ja yksinkertaisia ohjeita saavat sekä itse uimaoppilas että vanhempi (tai kuka sitten toimiikaan lapsen apurina). Ehdoton suositus on se, että apurina toimii aikuinen!

Uimaopetus koostuu viidestä 30min pituisesta opetustuokiosta opetusvideoiden avulla. Opetusvideot ovat kuvattu ennalta uimahallissa, millä taataan se, että sekä uimaoppilas että apuri saavat erittäin selkeät ohjeet jokaiseen kurssilla harjoiteltavaan harjoitukseen. Kurssin ollessa käynnissä, saat joka päivä klo 17.00 linkin kyseisen päivän opetusvideoon ja sinulla on pääsyoikeus videotallenteeseen 14 päivän ajan. Kun uimaopetusryhmä on käynnissä, osallistujilla on myös päivittäinen sähköpostituki, jotta voit kysyä, jos jokin asia jäi epäselväksi tai tuntui jostain syystä hankalalta toteuttaa.


Hyppää yhdessä lapsesi kanssa uinninmaailmaan! 

Tervetuloa mukaan!

Käytössämme on FeelUp asiakaskortti- ja varausjärjestelmä. Tutustu järjestelmään paremmin osoitteessa https://showup.fi/feelup