Tekniikkataiturit

Paimion Solina
27.08.2021 - 22.10.2021, 8 kertaa
Ilmoittautuminen päättyy 23.08.2021 14:00 Paikkoja jäljellä 5 112.00 EUR, alv 24 %

Ei sähköistä ilmoittautumista

Tähän kurssiin ei ole sähköistä ilmoittautumista. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tekniikkataiturit (9-vuotiaista ylöspäin, 25 metrin uimataito)


KENELLE? Uimakouluryhmä on tarkoitettu lapsille, ketkä osaavat uida vatsallaan 25 metriä ja sukeltavat innoissaan. Lapsen ei tarvitse olla juuri 9-vuotias tai ylöspäin osallistuakseen, se mikä merkitsee on uimataito! 

Uimakoulun aikana lapsi pääsee oppimaan erilaisia asioita uintitekniikoista, sukelluksista, hypyistä sekä vesiturvallisuudesta ja etenkin sen asenteesta erilaisten pelien, leikkien ja harjoitusten avulla. Kurssin aikana harjoitellaan vapaauintia, selkäkroolia, sukelluksia niin syvyys- kuin pituussuuntaan sekä vesiturvallisuuteen liittyviä asioita, kuten esimerkiksi pelastushyppyjä.

HYÖTY: Lapsi pääsee kehittämään uintitekniikoitaan ja oppimaan lisää sukeltamisesta. Kurssin jälkeen uinti voikin kotiutua arkiseksi harrastukseksi!

MISSÄ JA MILLOIN? Paimion Solinassa, perjantaisin 27.8-22-10 (ei 1.10) klo 18:45-19:30

HUOM! Vanhemmat saattavat lapset puku- ja pesutilojen läpi allastilaan odottamaan opettajaa. Itsenäisesti pärjäävä lapsi voi peseydyttyään tulla myös allastilaan odottamaan opettajaa. 

HINTA: 112 € (EI sisällä Solinan sisäänpääsymaksuja). Laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT: minna.energiabuusteri@gmail.com


TERVETULOA POLSKIMAAN!

Käytössämme on FeelUp asiakaskortti- ja varausjärjestelmä. Tutustu järjestelmään paremmin osoitteessa https://showup.fi/feelup