Alkeisalligaattorit (rohkeiden ryhmä)

Paimion Solina
27.08.2021 - 22.10.2021, 8 kertaa
Ilmoittautuminen päättyy 23.08.2021 14:00 Paikkoja jäljellä 0 112.00 EUR, alv 24 %

Ei sähköistä ilmoittautumista

Tähän kurssiin ei ole sähköistä ilmoittautumista. Ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Alkeisalligaattorit (n. 4-6-vuotiaat, rohkeiden ryhmä)KENELLE? Uimakouluryhmä on tarkoitettu lapsille, ketkä ovat reippaita ja innokkaita vedessä puuhastelijoita. Lapsen ei tarvitse olla juuri 4-6-vuotias osallistuakseen kurssille. Innostus veteen ja rohkea vedessä liikkuminen ovat ratkaisevia tekijöitä! Jos lapsi pelkää vettä ja on arka olemaan vedessä, suosittelemme ehdottomasti yksilöllistä uimaopetusta. Tästä saat lisätietoja sähköpostise: minna.energiabuusteri@gmail.com.

Uimakoulun aikana lapsi pääsee oppimaan erilaisten leikkien, pelien ja harjoitusten kautta paljon uintiin liittyviä asioita, kuten kehonhallintaa vedessä, oikean uintiasennon ottamista, vedessä liukumista, kellumista ja uinnin alkeita sekä selällään että vatsallaan. Uintiharjoittelu toteutetaan lastenaltaassa.

HYÖTY? Lapsi oppii pohjan alkeisuimataidoille ja oppii liikkumaan luontevasti vedessä eri tyyleillä. Tästä on sitten hyvä jatkaa uimataidon kehittämistä.

MISSÄ JA MILLOIN? Paimion Solinassa, perjantaisin 27.8-22.10 (ei 1.10) klo. 17:15-18:00

HUOM! Vanhemmat saattavat lapset puku- ja pesutilojen läpi allastilaan, jossa opettaja on vastassa uimareita.

HINTA: 112€ (EI sisällä Solinan käyntimaksuja!) Laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT: minna.energiabuusteri@gmail.com


TERVETULOA POLSKIMAAN!Käytössämme on FeelUp asiakaskortti- ja varausjärjestelmä. Tutustu järjestelmään paremmin osoitteessa https://showup.fi/feelup