Energiabuusterista

Energiabuusterin toimintaa pyörittää 2 iloista naista - Linda - yrityksen perustaja sekä Minna, kuka hyppää toimintaan mukaan joulukuussa 2020, kun Linda muuttaa Espanjaan ja mahdollisesti alkaa viedä uimaopetustoimintaa sinnepäin.

Tässä esittelyt meistä:

Moikka!

Olen Linda Saari, 33-vuotias äiti, vaimo, ystävä, tytär, ainainen itsensä kehittäjä. 

Kiinnostus auttaa ihmisiä voimaan paremmin on seurannut minua niin kauan kuin muistan. Kosketus liikunta-alalla työskentelyyn on alkanut jo teini-iässä, kun vuonna 2004 minusta tuli tanssiopettaja. Vuonna 2010 valmistuin Turun yksityisestä ammattiopistosta Personal traineriksi. Liikunta-ala muutenkin vei mukanaan. Toimin BodyCombat- BodyAttack-, Zumba-, spinning- ja tanssiohjaajana eri kuntosaleilla. 

Mitä enemmän töitä teki hyvinvoinnin parissa, sitä enemmän alkoi kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se, että ihmistä katsotaan kokonaisuutena. Aloin paneutua ravinnon merkitykseen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sitä kautta, että aloin myydä ravintolisiä. Tämän työn kautta aukesi myös ihmismielen maailma ja se, kuinka mikä tahansa on mahdollista, kun vaan uskaltaa valjastaa oman sisäisen potentiaalinsa. 

Vuonna 2011 menin uimahalliin töihin ja vuonna 2012 kävin sekä uimaopettaja- että uinninvalvojakurssin. Ihmiselle, kuka on aina rakastanut vettä ja uimista ja uinut jo lapsesta asti paljon, tämä uimahallityö sopi kuin nenä päähän. 

Pääsin opettamaan uintia eskarilaisille ja koululaisille. Kuitenkin joka kerta, kun opetus oli loppu, minulle jäi sellainen olo, etten ollut pystynyt auttamaan lapsia parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä johtui siitä, että yleensä jokaisessa ryhmässä oli vähintään  yksi lapsi, kuka pelkäsi vettä ja juuri hän olisi minulta tarvinnut huomattavasti enemmän huomiota kuin, mitä ryhmäopetustilanteessa pystyin antamaan. Tästä alkoi hiljalleen syntyä idea yksilö-, pari- sekä pienryhmäuimaopetuksista. 

Vuonna 2014 perustin toiminimeni, Energiabuusterin ja tein isosta, pitkäaikaisesta unelmastani totta - minusta tuli yrittäjä. Hiljalleen palvelukokonaisuudet alkoivat hioutua ja Energiabuusterin yksilö-, pari- sekä pienryhmäuimaopetukset saivat alkunsa. Pääsin auttamaan ihmisiä yksilöinä, mikä paransi uimaaoppimisprosenttia valtavasti! Pääsin uimaopetusten avulla auttamaan ihmisiä voittamaan pelkonsa ja näkemään, kuinka paljon heissä onkaan piilotettua potentiaalia. Pääsin työskentelemään ihmismielen kanssa, mikä on mielestäni maailman mielenkiintoisinta! Uimaopetusta ei välttämättä ihan ensisilmäyksellä näkisi ihmismielen kanssa työskentelyksi. Energiabuusterin asiakaskuntaan on kuitenkin näiden vuosien aikana kuulunut erittäin paljon vesipelkoisia ihmisiä. Tämä on avannut minulle mahdollisuuden työskennellä ihmismielen kanssa - ja se vasta on mielenkiintoista ja super kivaa! Se hetki, kun ihminen oivaltaa, että hei, mähän osaan kellua tai mä osaankin uida tai mä pystynkin laittamaan kasvot veteen TAI kun uimari ylittää itsensä uimalla 150m sen sijaan, että hänen oletus ennen uimaan lähtöä oli se, että hän jaksaa korkeintaan 50m - ne on vaan niin huikeita hetkiä! Mulla on olo kuin lottovoittajalla joka kerta, kun saan auttaa ihmistä ylittämään itsensä!

Maaliskuu 2020 oli jokseenkin mielenkiintoinen kuukausi, koska tuolloin Energiabuusterin kaikki työkeikat hävisivät kuin tuhka tuuleen yhden ruokatauon aikana. Ensimmäinen ajatukseni oli se, että miten tästä selvitään?! Annoin itselleni 24tuntia aikaa velloa negatiivisissa tunteissa ja sen jälkeen oli määrä katsoa asioita uusien lasien läpi. Jo samana iltana tein päätöksen, että täältähän noustaan!

Maailmaa mullistanut tilanne antoi minulle rohkeuden ottaa seuraavan askeleen yrittäjänä, mistä olin jo pitkään haaveillut - perustin osakeyhtiön, Linda Saari Oy:n ja Energiabuusterista tuli aputoiminimi. Halusin osakeyhtiöni kautta lähteä viemään eteenpäin ihmisten henkisen puolen valmennusta, koska olen kartuttanut jo monta vuotta kokemuspankkiani ihmismielen kanssa työskentelystä tehdessäni uimaopetustyötä. Tällä hetkellä Linda Saari Oy valmentaa ihmisiä ottamaan haltuun omat raha-asiansa, saavuttamaan taloudellisen mielenrauhan ja valjastamaan oman potentiaalinsa. Pääset lukemaan lisää osakeyhtiön toiminnasta tästä. Energiabuusteri taas puolestaan jatkaa uimaopetusten järjestämistä ja sitä kautta ihmismielen kanssa työskentelyä.

On ihanaa olla yrittäjä! On ihanaa auttaa ihmisiä! Vaikka välillä eteen tuleekin haasteita, se ei haittaa, koska yleensä haasteiden keskellä tulee juuri niitä timanttisimpia oivalluksia ja ideoita, jotka taas auttavat kasvattamaan minua yksilönä ja yrittäjänä.

Innolla kohti uusia tuulia!

Polskuterkuin

Linda

 

Olen Minna Kult, 24-vuotias äiti ja bonusäiti, koiranomistaja ja melkoisen energinen elohiiri kaikilla elämäni osa-alueilla. Nyt olen liittymässä Energiabuusterin tiimiin!

Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja ja työskennellyt oikeastaan kaikkien lähihoitajan asiakasgenreen kuuluvien asiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla omasta työstäni ihanan esikoispoikani kanssa. Oma työni on nuorten kehitysvammaisten parissa. Harrastuksiini kuuluu uinti, kuntosaliharjoittelu, pyöräily ja eläimet, niin hevoset kuin koiratkin. 

Olen aina ollut janoinen uuden oppimiseen ja haluni auttaa ihmisiä on seurannut minua lapsuudesta asti. Liikunta-ala on ollut jo ammattikouluun hakeutuessani vaihtoehtona, mutta silloin vielä teini-ikäinen-minä ei nähnyt kaikkea omaa potentiaaliaan ja päädyin opiskelemaan lähihoitajakouluun, onhan sekin ihmisten auttamista. Nyt vanhempana ja viisaampana, oman potentiaalini löytäneenä, olen äitiysloman aikana alkanut ottaa isoja hyppyjä eteenpäin itseni kehittämisessä ja salaisten haaveideni toteuttamisessa. Itseni kouluttamiseen olen panostanut niin vesitreeniohjaajakurssin, uimaopettajakoulutuksen kuin äitiysliikuntavalmentaja-koulutuksenkin puolesta ja nämä koulutukset ovat asioita, jotka mahdollistavat minulle Energiabuusterin tiimissä työskentelyn. Tulevaisuuden uskon tuovan tullessaan uusia ovia, joita avata ja joiden kautta kouluttautua ja kehittyä lisää ihmisenä, uimaopettajana ja valmentajana. 

Tarinani Lindan kanssa on lähtenyt jo vuosien takaa - kauan ennen Energiabuusterin syntyä. Olemme Lindan kanssa aikoinaan työskennelleet samassa liikuntakeskuksessa ja jo silloin energiamme kohtasivat. Tiemme ovat välissä erkaantuneet, mutta, kun itse kaipasin apua painonpudotukseen ja uintiharrastuksen palauttamiseen, otin yhteyttä Lindaan ja niin tiemme taas kohtasivat ja yhteinen sävel löytyi heti! Asiakkaasta tiimin jäseneksi - aika huikeaa!! 

Koen, että ihminen pystyy mihin tahansa, kun vain oikea tahtotila löytyy. Kyse on vain rohkeudesta ja oman potentiaalinsa näkemisestä - ja juuri tässä haluankin olla sinua auttamassa. Matkataan yhdessä uinnin maailmaan, löydetään yhdessä uinnin helppous ja ilo!

Polskuttelemisiin

Minna