Energiabuusterista

Olen Minna Kult, 25-vuotias äiti ja bonusäiti, koiran- ja hevosenomistaja ja melkoinen elohiiri kaikilla elämäni osa-alueilla.

Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja ja työskennellyt oikeastaan kaikkien lähihoitajan asiakasgenreen kuuluvien asiakkaiden kanssa. Harrastuksiini kuuluu uinti, kuntosaliharjoittelu, pyöräily ja eläimet, niin hevoset kuin koiratkin.

Olen aina ollut janoinen uuden oppimiseen ja haluni auttaa ihmisiä on seurannut minua lapsuudesta asti. Liikunta-ala on ollut jo ammattikouluun hakeutuessani vaihtoehtona, mutta silloin vielä teini-ikäinen minäni ei nähnyt kaikkea omaa potentiaaliaan ja päädyin opiskelemaan lähihoitajakouluun, onhan sekin ihmisten auttamista. Nyt vanhempana ja viisaampana, oman potentiaalini ja itsevarmuuteni löytäneenä, otin äitiyslomani aikana isoja hyppyjä eteenpäin itseni kehittämisessä ja salaisten haaveideni toteuttamisessa. Näin minusta siis tuli lähihoitajan lisäksi myös uimaopettaja, vesitreeniohjaaja sekä äitiysliikuntavalmentaja. Kunnianhimoni vuoksi uskon tulevaisuudenkin tuovan tullessaan uusia ovia, joita avata ja joiden kautta kouluttautua ja kehittyä lisää ihmisenä, uimaopettajana ja valmentajana.

Tarinani Energiabuusterin perustajan Lindan kanssa on lähtenyt jo vuosien takaa - kauan ennen Energiabuusterin syntyä. Olemme Lindan kanssa aikoinaan työskennelleet samassa liikuntakeskuksessa ja jo silloin energiamme kohtasivat. Tiemme ovat välissä erkaantuneet, mutta, kun itse kaipasin apua painonpudotukseen ja uintiharrastuksen palauttamiseen, otin yhteyttä Lindaan ja niin tiemme taas kohtasivat ja yhteinen sävel löytyi heti! Asiakkaasta tiimin jäseneksi - aika huikeaa! Nyttemmin Linda on siirtynyt uusiin haasteisiin ja Energiabuusteri jatkaa toimintaansa minun voimin.

Koen, että ihminen pystyy mihin tahansa, kun vain oikea tahtotila löytyy. Kyse on vain rohkeudesta ja oman potentiaalinsa näkemisestä - ja juuri tässä haluankin olla sinua auttamassa. Matkataan yhdessä uinnin ja muun liikunnan maailmaan, löydetään yhdessä liikunnan helppous ja ilo sekä itsensäkehittämisen- ja ylittämisen euforinen tunne!

Polskimisiin,
Minna